Døvehistorieseminaret

Trondheim, 21.-23. september 2018

Snart kan du melde deg på …

Som vi meldte i forrige nummer, skal Norsk Døvehistorisk Selskap holde seminar med mange spennende foredrag i september, i Trondheim. Det vil nok bli litt preget av at Norges Døveforbund ble stiftet der for 100 år siden.
Du vet nok at stiftelsen fant sted i «Rødbygget», og vi skal finne flere steder knyttet til forbundets første år, og andre spennende steder.
Trondheim Døveforening og Døvemuseets Venneforening står sammen som teknisk arrangør, mens Norsk Døvehistorisk Selskap har ansvaret for det faglige innholdet og jobber med å få gode foredragsholdere.
«Alt på ett sted» (nesten), med hotell, foredragene på ingeniørhøgskolen, Rødbygget med vårt døvemuseum, – alt med meget kart avstand
. Og flybussen stopper bare 5 minutter fra hotellet!

Egenandel å betale: kr i.800 for medlemmer av NDHS, kr 2.000 for ikke-medlemmer
.
Det dekker reise, hotell og måltider fra fredag ettermiddag til søndag lunsj.

Vi håper at du blir fristet til å melde deg på for å oppleve disse dagene sammen med mange spennende personer som har samme interesser som deg: Døves historie!

Du kan også være med på søndagens årsmøte i Norsk Døvehistorisk Selskap, og der bestemme hvem som skal styre selskapet i to år framover (men bare medlemmer har stemmerett).
Kanskje du kan få støtte fra din døveforening til å betale egenandelen?

Har du spørsmål, sa ta kontakt med NDHS-sekretæreren, Thorbjørn J. Sander, mobil 90 88 97 05 eller på epost: tj-sand@online.no.
Du kan få tilsendt program og påmeldingsskjema når disse er klare. Påmelding senest 20. juni.
Det er to år til neste sjanse!

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.