Dövidrottens historia 200 år – dess utveckling och betydelse

Hej alla förenings- och idrottskamrater!

Hjärtligt tack för ett varmt kamratligt mottagande och värdskap samt för en mycket trevlig och intressant reseupplevelse i Norge under min föreläsningsturné den 26 april – 5 maj 2012. En resa som utgick från Stockholm till Bergen – Ål – Stavanger – Vestfold – Oslo – Trondheim och åter till Stockholm.

Jag hoppas att ni är nöjda med mina föreläsningar om ”Dövidrottens historia 200 år dess utveckling och betydelse” som starkt berör samtliga våra Nordiska länder.

Under slutfasen av insamlandet av faktaunderlag och under skrivandet av boken började olika fakta och idéer att uppenbara sig inom mig, – nämligen att det råder en fullständig brist på historiskt och samlat faktaunderlag om hur dövidrottsföreningar bildats inom Norden. Det saknas en bok som klargör och beskriver hur starka initiativtagare, funktionärer och idrottare, från respektive land redan på den tiden genom resor och kontakter påverkat varandra beträffande samarbetstankar och idéer.

Om det finns intresse att beställa boken eller korrespondera med oss går det via: www.dovidrottenshistoria.se eller e-post: info@dovidrottenshistoria.se

Bästa idrottshälsningar
Urban Mesch

Biografi til Urban Meschs kan du lese her.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.