Jon Martin gjenvalgt i DHI-styret!

I sommer var det som kjent internasjonal døvehistorie-konferanse i Toronto, Canada, og Jon Martin Brauti representerte Norge. Samtidig var det årsmøte i Deaf History International (DHI), hvor Jon Martin har sittet i styret i siste periode. Han ble gjenvalgt, og styret består nå av:Leder Peter Jackson, Storbritannia, nestleder Helmut Vogel, Tyskland, sekretær/kasserer Joan Naturale, USA, og styremedlemmene: Gordon Hay, Storbritannia, Jon Martin Brauti, Norge, Tomascz Swiderski, Polen, Bernard LeMaire, Belgia, og web-redaktør Corrie Tijsseling, Nederland (valgt av styret). – Svenske Tomas Hedberg var møteleder.Det ble opplyst at DHI i dag har 130 individuelle medlemmer, hvorav tre er norske, og syv kollektive. Dette høres ut som veldig lave tall. Over halvparten av de individuelle medlemmene bor i Nord-Amerika.Det ble vedtatt at neste konferanse skal holdes i 2015 i Skottland og så i 2018 i Australia.Det var en rolig konferanse med varierende foredrag, opplyser Jon Martin, og så var det noen spennende utflukter, til ishockey-museet, til TN Tower, en av verdens høyeste frittstående bygninger, og til Niagarafossen på grensen mellom USA og Canada.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.